Арапската лига формираше тело за борба против одлуката на Трамп за Ерусалим - А1он Advertisement
Почетна Свет Арапската лига формираше тело за борба против одлуката на Трамп за Ерусалим
Свет

Арапската лига формираше тело за борба против одлуката на Трамп за Ерусалим

17/12/2017 - 18:30 43 прегледи
Арапската лига формираше тело за борба против одлуката на Трамп за Ерусалим