СЈО се откажа од барањето за замрзнување на палатата на ВМРО-ДПМНЕ - А1он Advertisement
Почетна Актуелно СЈО се откажа од барањето за замрзнување на палатата на ВМРО-ДПМНЕ
Актуелно

СЈО се откажа од барањето за замрзнување на палатата на ВМРО-ДПМНЕ

17/12/2017 - 18:04 623 прегледи
СЈО се откажа од барањето за замрзнување на палатата на ВМРО-ДПМНЕ