Предавање на Сузана Милевска и промоција на книгата „Архиви на насилство“ на фестивалот КРИК - А1он Advertisement
Почетна Култура Предавање на Сузана Милевска и промоција на книгата „Архиви на насилство“ на фестивалот КРИК
Култура

Предавање на Сузана Милевска и промоција на книгата „Архиви на насилство“ на фестивалот КРИК

17/12/2017 - 14:15 181 прегледи
Предавање на Сузана Милевска и промоција на книгата „Архиви на насилство“ на фестивалот КРИК