(ВИДЕО) Груевски: Вредноста инсталирана во секој член на ВМРО-ДПМНЕ е вредно да работи - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Груевски: Вредноста инсталирана во секој член на ВМРО-ДПМНЕ е вредно да работи
Актуелно

(ВИДЕО) Груевски: Вредноста инсталирана во секој член на ВМРО-ДПМНЕ е вредно да работи

16/12/2017 - 16:03 1,118 прегледи
(ВИДЕО) Груевски: Вредноста инсталирана во секој член на ВМРО-ДПМНЕ е вредно да работи