Македонска делегација му одаде почит на романскиот крал Михаил Први - А1он Advertisement
Почетна Македонија Македонска делегација му одаде почит на романскиот крал Михаил Први
Македонија

Македонска делегација му одаде почит на романскиот крал Михаил Први

16/12/2017 - 15:25 26 прегледи
Македонска делегација му одаде почит на романскиот крал Михаил Први