Фејсбук: Нашата мрежа може негативно да влијае врз луѓето - А1он Advertisement
Почетна МагазинТехнологија Фејсбук: Нашата мрежа може негативно да влијае врз луѓето
Технологија

Фејсбук: Нашата мрежа може негативно да влијае врз луѓето

16/12/2017 - 13:57 119 прегледи
Фејсбук: Нашата мрежа може негативно да влијае врз луѓето