Завршува вториот филмски фестивал за монтажа „Синематик“ - А1он
Почетна Култура Завршува вториот филмски фестивал за монтажа „Синематик“
Култура

Завршува вториот филмски фестивал за монтажа „Синематик“

16/12/2017 - 08:53 55 прегледи
Завршува вториот филмски фестивал за монтажа „Синематик“