(ВИДЕО) Томи Салковски: Оптимист сум дека ќе најдеме решение, филмот мора да ја добие потребната поддршка од државата - А1он Advertisement
Почетна Видео (ВИДЕО) Томи Салковски: Оптимист сум дека ќе најдеме решение, филмот мора да ја добие потребната поддршка од државата
Видео

(ВИДЕО) Томи Салковски: Оптимист сум дека ќе најдеме решение, филмот мора да ја добие потребната поддршка од државата

15/12/2017 - 15:46 192 прегледи
(ВИДЕО) Томи Салковски: Оптимист сум дека ќе најдеме решение, филмот мора да ја добие потребната поддршка од државата