(ВИДЕО) Сарачини: Министерството за култура ќе ги разгледа аргументите за револт на филмските професионалци - А1он Advertisement
Почетна Видео (ВИДЕО) Сарачини: Министерството за култура ќе ги разгледа аргументите за револт на филмските професионалци
Видео

(ВИДЕО) Сарачини: Министерството за култура ќе ги разгледа аргументите за револт на филмските професионалци

15/12/2017 - 15:41 240 прегледи
(ВИДЕО) Сарачини: Министерството за култура ќе ги разгледа аргументите за револт на филмските професионалци