Градот Скопје ја зголемува финансиската поддршка за првиот семеен центар - А1он
Почетна Македонија Градот Скопје ја зголемува финансиската поддршка за првиот семеен центар
Македонија

Градот Скопје ја зголемува финансиската поддршка за првиот семеен центар

15/12/2017 - 14:50 57 прегледи
Градот Скопје ја зголемува финансиската поддршка за првиот семеен центар