Десет жени убиени во семејно насилство оваа година во Албанија - А1он Advertisement
Почетна Регион Десет жени убиени во семејно насилство оваа година во Албанија
Регион

Десет жени убиени во семејно насилство оваа година во Албанија

14/12/2017 - 22:10 275 прегледи
Десет жени убиени во семејно насилство оваа година во Албанија