Покрај Земјата утре ќе помине вселенски објект за кој научниците веруваат дека може да биде вонземско летало - А1он
Почетна МагазинТехнологија Покрај Земјата утре ќе помине вселенски објект за кој научниците веруваат дека може да биде вонземско летало
Технологија

Покрај Земјата утре ќе помине вселенски објект за кој научниците веруваат дека може да биде вонземско летало

12/12/2017 - 21:11 5,622 прегледи
Покрај Земјата утре ќе помине вселенски објект за кој научниците веруваат дека може да биде вонземско летало