Анима Мунди: Жртви на неодговорно сопствеништво - расно куче кое има сопственик е кучето кое нападнало и изгризало луѓе во Аеродром - А1он
Почетна Македонија Анима Мунди: Жртви на неодговорно сопствеништво – расно куче кое има сопственик е кучето кое нападнало и изгризало луѓе во Аеродром
Македонија

Анима Мунди: Жртви на неодговорно сопствеништво – расно куче кое има сопственик е кучето кое нападнало и изгризало луѓе во Аеродром

08/12/2017 - 13:21 2,409 прегледи
Анима Мунди: Жртви на неодговорно сопствеништво – расно куче кое има сопственик е кучето кое нападнало и изгризало луѓе во Аеродром