Измена на режимот на сообраќај на патот Струга-Граничен премин Ќафасан - А1он
Почетна Македонија Измена на режимот на сообраќај на патот Струга-Граничен премин Ќафасан
Македонија

Измена на режимот на сообраќај на патот Струга-Граничен премин Ќафасан

08/12/2017 - 08:29 324 прегледи
Измена на режимот на сообраќај на патот Струга-Граничен премин Ќафасан