ВИДЕО: Што се случуваше со Трамп за време на неговиот говор за Ерусалим? - А1он
Почетна Свет ВИДЕО: Што се случуваше со Трамп за време на неговиот говор за Ерусалим?
Свет

ВИДЕО: Што се случуваше со Трамп за време на неговиот говор за Ерусалим?

07/12/2017 - 20:33 4,327 прегледи
ВИДЕО: Што се случуваше со Трамп за време на неговиот говор за Ерусалим?