Ал Каеда ја осуди одлуката на Трамп и ги повика своите борци да се подготват - А1он
Почетна Свет Ал Каеда ја осуди одлуката на Трамп и ги повика своите борци да се подготват
Свет

Ал Каеда ја осуди одлуката на Трамп и ги повика своите борци да се подготват

07/12/2017 - 19:38 535 прегледи
Ал Каеда ја осуди одлуката на Трамп и ги повика своите борци да се подготват