Дачиќ до Тилерсон: Не може промените во политиката на САД да бидат донесени од претставници на стариот естаблишмент - А1он Advertisement
Почетна Регион Дачиќ до Тилерсон: Не може промените во политиката на САД да бидат донесени од претставници на стариот естаблишмент
Регион

Дачиќ до Тилерсон: Не може промените во политиката на САД да бидат донесени од претставници на стариот естаблишмент

07/12/2017 - 19:21 690 прегледи
Дачиќ до Тилерсон: Не може промените во политиката на САД да бидат донесени од претставници на стариот естаблишмент