Хрватска ја зголеми минималната плата и бројот на дозволи за работи за странци - А1он
Почетна Регион Хрватска ја зголеми минималната плата и бројот на дозволи за работи за странци
Регион

Хрватска ја зголеми минималната плата и бројот на дозволи за работи за странци

07/12/2017 - 18:51 158 прегледи
Хрватска ја зголеми минималната плата и бројот на дозволи за работи за странци