Руска армија: Ја исполнивме мисијата во Сирија, ја победивме Исламска држава - А1он
Почетна Свет Руска армија: Ја исполнивме мисијата во Сирија, ја победивме Исламска држава
Свет

Руска армија: Ја исполнивме мисијата во Сирија, ја победивме Исламска држава

07/12/2017 - 18:17 83 прегледи
Руска армија: Ја исполнивме мисијата во Сирија, ја победивме Исламска држава