ВМРО-ДПМНЕ: Во буџетот за 2018 година нема пари за нови студентски домови, студентскиот град, ниту за студентите - А1он
Почетна Економија ВМРО-ДПМНЕ: Во буџетот за 2018 година нема пари за нови студентски домови, студентскиот град, ниту за студентите
Економија

ВМРО-ДПМНЕ: Во буџетот за 2018 година нема пари за нови студентски домови, студентскиот град, ниту за студентите

07/12/2017 - 18:11 348 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Во буџетот за 2018 година нема пари за нови студентски домови, студентскиот град, ниту за студентите