Германските пензионери примаат пензија во просек 19,6 години, двојно повеќе отколку пред 50 години - А1он
Почетна Свет Германските пензионери примаат пензија во просек 19,6 години, двојно повеќе отколку пред 50 години
Свет

Германските пензионери примаат пензија во просек 19,6 години, двојно повеќе отколку пред 50 години

07/12/2017 - 17:47 335 прегледи
Германските пензионери примаат пензија во просек 19,6 години, двојно повеќе отколку пред 50 години