Изменет сообраќаен режим на патот Струга-Ќафасан поради градежни работи - А1он
Почетна Македонија Изменет сообраќаен режим на патот Струга-Ќафасан поради градежни работи
Македонија

Изменет сообраќаен режим на патот Струга-Ќафасан поради градежни работи

07/12/2017 - 17:33 160 прегледи
Изменет сообраќаен режим на патот Струга-Ќафасан поради градежни работи