Стапката на невработеност во третиот квартал е 22,1 отсто - А1он
Почетна Актуелно Стапката на невработеност во третиот квартал е 22,1 отсто
Актуелно

Стапката на невработеност во третиот квартал е 22,1 отсто

07/12/2017 - 16:56 247 прегледи
Стапката на невработеност во третиот квартал е 22,1 отсто