Раст на БДП во третото тримесечје од 0,2 отсто - А1он
Почетна Економија Раст на БДП во третото тримесечје од 0,2 отсто
Економија

Раст на БДП во третото тримесечје од 0,2 отсто

07/12/2017 - 16:46 49 прегледи
Раст на БДП во третото тримесечје од 0,2 отсто