Светска банка дава 150 милиони долари на земјите од Западен Балкан за унапредување на сообраќајот и трговијата - А1он
Почетна Економија Светска банка дава 150 милиони долари на земјите од Западен Балкан за унапредување на сообраќајот и трговијата
Економија

Светска банка дава 150 милиони долари на земјите од Западен Балкан за унапредување на сообраќајот и трговијата

07/12/2017 - 16:36 169 прегледи
Светска банка дава 150 милиони долари на земјите од Западен Балкан за унапредување на сообраќајот и трговијата