Народен правобранител: Редовното образование треба да биде прва опција за децата со попреченост, а не исклучок - А1он
Почетна Македонија Народен правобранител: Редовното образование треба да биде прва опција за децата со попреченост, а не исклучок
Македонија

Народен правобранител: Редовното образование треба да биде прва опција за децата со попреченост, а не исклучок

07/12/2017 - 16:17 76 прегледи
Народен правобранител: Редовното образование треба да биде прва опција за децата со попреченост, а не исклучок