Потребна е ревизија на учебниците во високото образование поради постоење на дискриминаторски содржини - А1он
Почетна Македонија Потребна е ревизија на учебниците во високото образование поради постоење на дискриминаторски содржини
Македонија

Потребна е ревизија на учебниците во високото образование поради постоење на дискриминаторски содржини

07/12/2017 - 16:13 56 прегледи
Потребна е ревизија на учебниците во високото образование поради постоење на дискриминаторски содржини