СОНК бара усогласување на платите и преговори со МОН за образовните реформи - А1он
Почетна Македонија СОНК бара усогласување на платите и преговори со МОН за образовните реформи
Македонија

СОНК бара усогласување на платите и преговори со МОН за образовните реформи

07/12/2017 - 16:02 39 прегледи
СОНК бара усогласување на платите и преговори со МОН за образовните реформи