Самохраните мајки тешко доаѓаат до работа, невработени 30 проценти - А1он
Почетна Економија Самохраните мајки тешко доаѓаат до работа, невработени 30 проценти
Економија

Самохраните мајки тешко доаѓаат до работа, невработени 30 проценти

07/12/2017 - 14:19 36 прегледи
Самохраните мајки тешко доаѓаат до работа, невработени 30 проценти