Бројот на илегални мигранти во ЕУ годинава намален за 63 проценти - А1он
Почетна Свет Бројот на илегални мигранти во ЕУ годинава намален за 63 проценти
Свет

Бројот на илегални мигранти во ЕУ годинава намален за 63 проценти

07/12/2017 - 14:07 18 прегледи
Бројот на илегални мигранти во ЕУ годинава намален за 63 проценти