Џафери на работен состанок за напредувањето на Македонија на демократскиот пат во Вашингтон - А1он
Почетна Македонија Џафери на работен состанок за напредувањето на Македонија на демократскиот пат во Вашингтон
Македонија

Џафери на работен состанок за напредувањето на Македонија на демократскиот пат во Вашингтон

07/12/2017 - 14:04 21 прегледи
Џафери на работен состанок за напредувањето на Македонија на демократскиот пат во Вашингтон