Полскиот Сејм не го поддржа барањето на опозицијата за гласање недоверба на Владата - А1он
Почетна Свет Полскиот Сејм не го поддржа барањето на опозицијата за гласање недоверба на Владата
Свет

Полскиот Сејм не го поддржа барањето на опозицијата за гласање недоверба на Владата

07/12/2017 - 14:02 13 прегледи
Полскиот Сејм не го поддржа барањето на опозицијата за гласање недоверба на Владата