Петнаесет Ромки вработени преку проект за социјално претприемништво - А1он
Почетна Македонија Петнаесет Ромки вработени преку проект за социјално претприемништво
Македонија

Петнаесет Ромки вработени преку проект за социјално претприемништво

07/12/2017 - 14:05 27 прегледи
Петнаесет Ромки вработени преку проект за социјално претприемништво