Во Анкара започна судскиот процес против Селахатин Демирташ - А1он
Почетна Регион Во Анкара започна судскиот процес против Селахатин Демирташ
Регион

Во Анкара започна судскиот процес против Селахатин Демирташ

07/12/2017 - 13:59 34 прегледи
Во Анкара започна судскиот процес против Селахатин Демирташ