ЕК бара од осум членки на ЕУ да преземат мерки против перењето пари - А1он
Почетна Свет ЕК бара од осум членки на ЕУ да преземат мерки против перењето пари
Свет

ЕК бара од осум членки на ЕУ да преземат мерки против перењето пари

07/12/2017 - 13:23 84 прегледи
ЕК бара од осум членки на ЕУ да преземат мерки против перењето пари