Бугарскиот премиер се сретна со извршната директорка на Светската банка - А1он
Почетна Регион Бугарскиот премиер се сретна со извршната директорка на Светската банка
Регион

Бугарскиот премиер се сретна со извршната директорка на Светската банка

07/12/2017 - 12:58 43 прегледи
Бугарскиот премиер се сретна со извршната директорка на Светската банка