(ВИДЕО) Бојаровски: Буџаку за ручеци трошел по 40 илјади денари, а нема за плати за вработените - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Бојаровски: Буџаку за ручеци трошел по 40 илјади денари, а нема за плати за вработените
Актуелно

(ВИДЕО) Бојаровски: Буџаку за ручеци трошел по 40 илјади денари, а нема за плати за вработените

07/12/2017 - 11:57 5,137 прегледи
(ВИДЕО) Бојаровски: Буџаку за ручеци трошел по 40 илјади денари, а нема за плати за вработените