Премиера на „Вдовицата се мажи“ во Велешкиот театар - А1он
Почетна Култура Премиера на „Вдовицата се мажи“ во Велешкиот театар
Култура

Премиера на „Вдовицата се мажи“ во Велешкиот театар

07/12/2017 - 08:20 140 прегледи
Премиера на „Вдовицата се мажи“ во Велешкиот театар