Трамп го призна Ерусалим за главен град на Израел, лидерот на Хамас предупредува дека ова е крај на мировните преговори - А1он
Почетна Актуелно Трамп го призна Ерусалим за главен град на Израел, лидерот на Хамас предупредува дека ова е крај на мировните преговори
Актуелно

Трамп го призна Ерусалим за главен град на Израел, лидерот на Хамас предупредува дека ова е крај на мировните преговори

06/12/2017 - 20:08 2,679 прегледи
Трамп го призна Ерусалим за главен град на Израел, лидерот на Хамас предупредува дека ова е крај на мировните преговори