ЕК предложи пакет мерки за реформирање на еврозоната: Европски министер за финансии и Европски монетарен фонд - А1он
Почетна Економија ЕК предложи пакет мерки за реформирање на еврозоната: Европски министер за финансии и Европски монетарен фонд
Економија

ЕК предложи пакет мерки за реформирање на еврозоната: Европски министер за финансии и Европски монетарен фонд

06/12/2017 - 18:48 147 прегледи
ЕК предложи пакет мерки за реформирање на еврозоната: Европски министер за финансии и Европски монетарен фонд