(ВИДЕО) Гаф на Брамерц: Претседателката на Србија, Колинда Грабар Китаровиќ - А1он
Почетна Регион (ВИДЕО) Гаф на Брамерц: Претседателката на Србија, Колинда Грабар Китаровиќ
Регион

(ВИДЕО) Гаф на Брамерц: Претседателката на Србија, Колинда Грабар Китаровиќ

06/12/2017 - 18:40 429 прегледи
(ВИДЕО) Гаф на Брамерц: Претседателката на Србија, Колинда Грабар Китаровиќ