Бајдевски: Ќе обезбедиме подобрување на правичната застапеност на помалку бројните заедници - А1он
Почетна Македонија Бајдевски: Ќе обезбедиме подобрување на правичната застапеност на помалку бројните заедници
Македонија

Бајдевски: Ќе обезбедиме подобрување на правичната застапеност на помалку бројните заедници

06/12/2017 - 16:43 38 прегледи
Бајдевски: Ќе обезбедиме подобрување на правичната застапеност на помалку бројните заедници