Бугарската Влада го подготвува намалувањето на роаминг тарифите со Србија - А1он
Почетна Економија Бугарската Влада го подготвува намалувањето на роаминг тарифите со Србија
Економија

Бугарската Влада го подготвува намалувањето на роаминг тарифите со Србија

06/12/2017 - 15:55 96 прегледи
Бугарската Влада го подготвува намалувањето на роаминг тарифите со Србија