По 4-ти пат ќе се одржи меѓународниот ревијален натпревар во параглајдерство „Prilep Open“ - А1он
Почетна Спорт По 4-ти пат ќе се одржи меѓународниот ревијален натпревар во параглајдерство „Prilep Open“
Спорт

По 4-ти пат ќе се одржи меѓународниот ревијален натпревар во параглајдерство „Prilep Open“

05/12/2017 - 16:09 98 прегледи
По 4-ти пат ќе се одржи меѓународниот ревијален натпревар во параглајдерство „Prilep Open“