Фејсбук ќе детектира лица со самоубиствени мисли - А1он
Почетна МагазинТехнологија Фејсбук ќе детектира лица со самоубиствени мисли
Технологија

Фејсбук ќе детектира лица со самоубиствени мисли

03/12/2017 - 12:17 44 прегледи
Фејсбук ќе детектира лица со самоубиствени мисли