Фејсбук прави систем со вештачка интелегенција што ќе детектира самоубиствени мисли - А1он
Почетна МагазинТехнологија Фејсбук прави систем со вештачка интелегенција што ќе детектира самоубиствени мисли
Технологија

Фејсбук прави систем со вештачка интелегенција што ќе детектира самоубиствени мисли

28/11/2017 - 10:12 188 прегледи
Фејсбук прави систем со вештачка интелегенција што ќе детектира самоубиствени мисли