„Пастело“ е најдобар млад бренд на „Неделата на дизајн“ во Скопје - А1он
Почетна МагазинМода и Дизајн „Пастело“ е најдобар млад бренд на „Неделата на дизајн“ во Скопје
Мода и Дизајн

„Пастело“ е најдобар млад бренд на „Неделата на дизајн“ во Скопје

27/11/2017 - 14:47 245 прегледи
„Пастело“ е најдобар млад бренд на „Неделата на дизајн“ во Скопје