Германскиот претседател Штајнмаер организира состанок за формирање широка коалиција - А1он
Почетна Свет Германскиот претседател Штајнмаер организира состанок за формирање широка коалиција
Свет

Германскиот претседател Штајнмаер организира состанок за формирање широка коалиција

24/11/2017 - 13:25 52 прегледи
Германскиот претседател Штајнмаер организира состанок за формирање широка коалиција