Грција се обврза да продаде термоцентрали кај Лерин и на Пелопонез - А1он
Почетна Економија Грција се обврза да продаде термоцентрали кај Лерин и на Пелопонез
Економија

Грција се обврза да продаде термоцентрали кај Лерин и на Пелопонез

24/11/2017 - 13:13 97 прегледи
Грција се обврза да продаде термоцентрали кај Лерин и на Пелопонез