Лидија Димковска избрана за годинешен национален кандидат во трката за меѓународната книжевна награда Балканика - А1он
Почетна Култура Лидија Димковска избрана за годинешен национален кандидат во трката за меѓународната книжевна награда Балканика
Култура

Лидија Димковска избрана за годинешен национален кандидат во трката за меѓународната книжевна награда Балканика

24/11/2017 - 12:33 36 прегледи
Лидија Димковска избрана за годинешен национален кандидат во трката за меѓународната книжевна награда Балканика